<

Emile Brouwer Sporthorses

‘Getalenteerde Spring- en Dressuurpaarden’

Emile Brouwer Sporthorses maakt gebruik van een uniek en zeer compleet hippisch bedrijf 'Stal Brouwer' gevestigd in Gameren. Wij zijn een trainingsstal dat zowel dressuur als springpaarden traint, jong en oud. Wij werken voornamelijk met jonge paarden, die opgeleid worden voor hengstenkeuringen en merriekeuringen. Daarnaast richten wij ons ook op verkoop van paarden, transport en instructie.

Om dit kracht bij te zetten geven wij bij Emile Brouwer Sporthorses harde garanties! Wij nemen werkelijk al uw zorgen uit handen.

2017-01-28 PAVO Hengstencompetitie foto.jpg

Hengstenhouderij

Onze missie is het inzetten van de beste bloedlijnen om zodoende de meest getalenteerde dressuur en springpaarden te fokken. Hierbij selecteren wij met name op karakter. Wie wordt de vader van uw toekomstige veulen? Kies uit onze collectie van goedgekeurde dekhengsten.

Lees verder

Baan 20x60 5.JPG

Opleidingscentrum

Het luxe opleidingsscentrum van Stal Brouwer in Gameren biedt naast perfecte omstandigheden om de dressuur en springsport te beoefenen, tevens huisvesting voor de hengstenhouderij. Vanuit heel de wereld komen zowel beginnende als gevorderde ruiters naar Emile Brouwer Sporthorses om beter te worden in hun passie.

Lees verder

Covia Z.jpg

Spring- & handelsstal

Emile Brouwer Sporthorses richt zich voornamelijk op de springsport. De paarden krijgen een gedegen opleiding en zijn beschikbaar voor de verkoop. Emile Brouwer Sporthorses bezit diverse paarden op verschillende trainingsniveau's en leeftijden.