<

Diensten

Bij Emile Brouwer Sporthorses hebben wij een breed scala aan diensten, onderstaand is dit allemaal te lezen.

Zadelmak maken

Zoals in ons tabblad Zadelmak maken al te lezen is doen wij zadelmak maken aan huis, maar ook op locatie!

Training van uw Paard

De juiste africhting van een paard is enorm belangrijk om de juiste bespiering en controle te winnen. Basis africhting mist op velen paarden, op jonge paarden maar ook op ervaren paarden. Bij Emile Brouwer Sporthorses trainen wij zowel Spring als Dressuurpaarden. Deze dienst leveren wij thuis, maar ook op locatie. Op locatie werken wij met een minimum van 3 paarden. Een training kan bestaan uit grond training (denk hierbij aan longeren aan de bijzet) en ook onder het zadel.

Keuring klaar maken

Elk jaar maken wij jonge hengsten en merries klaar voor diverse keuringen. Met hengsten gaan wij naar keuringen van het KWPN, Oldenburg, Zangersheide, etc. Voor merries doen wij de merriekeuringen, IBOB, PAVO, etc.

Instructie

Zoals in ons tabblad Instructie al te lezen is, geven wij instructie aan huis en op locatie. Ook is het mogelijk om voor langere tijd in training te komen, en het paard bij ons te stallen.

Transport

Bij Emile Brouwer Sporthorses staat het welzijn van het dier voorop als wij op transport gaan. Lees hier meer over op onze pagina Transport

Meer informatie

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.