<

Spring- & handelsstal

Springen: een moderne & exclusieve sport

Springen is een van de meest populaire disciplines en samen met dressuur en eventing één van drie Olympische takken van paardensport.

Wij leiden ruiters op tot professionals met de basistechnieken van het springen in ons trainingscentrum in Gameren zodat zij het op kunnen nemen tegen andere ruiters in wedstrijden.

Naast het opleiden van ruiters doen wij dit ook met paarden. Emile Brouwer Sporthorses maakt jonge paarden klaar voor keuringen en zadelmak. Daarnaast leiden wij paarden op tot aan Grand Prix niveau.

Verkoopproces

Wij bieden ruiters de kans om in ons trainingscentrum de paarden uitgebreid te proberen onder begeleiding van onze deskundige trainers. Wij bieden een vol service pakket aan onze klanten aan om het verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Wij halen de klant op van het vliegveld en er zijn verschillende hotels nabij gelegen waarin zij kunnen verblijven tijdens hun verblijf in Nederland.

Uutje Rabo.jpg

Veterinair

Als onze paarden zijn volledig röntgenologisch gekeurd.

Transport

Bij verkoop wordt het paard per vliegtuig naar elk wereld deel getransporteerd. De paarden moeten voor vertrek en bij aankomst in het land in quarantaine. Ook moeten de paarden verschillende bloedtesten ondergaan. Ieder land heeft zijn eigen protocol betreft de quarantaine periode en het aantal bloedtesten. Wilt u weten welke regels gelden voor welk land neem dan contact met ons op.

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze trainingen of ons verkoopproces.